Rămâi conectat

Sport

CSM Oradea şi-a aflat programul de la ultimul turneu al Diviziei A la handbal masculin

Știri Apuseni

Publicat

în

Handbaliştii de la CSM Oradea şi-au aflat programul de la ultimul turneu al Diviziei A, Seria C.

După cum informează Federaţia Română de Handbal, evenimentul se va desfăşura în perioada 18-21 martie, la Odorheiu Secuiesc. Aici, formaţia antrenată de tehnicianul George Tăutu are programate patru partide, cu echipe din Timişoara, Cluj, Turda şi gazdele de la Odorhei.

Orădenii trec însă prin cea mai proastă perioadă a lor de când s-a înfiinţat clubul CSM Oradea şi echipa de handbal masculin a oraşului a trecut sub tutela acestei structuri sportive.

Astfel, după primele trei turnee din actualul sezon, CSM Oradea are acumulate doar trei victorii şi înregistrate şapte înfrângeri. Cu 9 puncte acumulate, bihorenii se situează pe locul al 7-lea, penultimul, în clasament. În acest fel, echipa orădeană nu mai are nicio şansă de a se califica în fazele superioare ale ligii secunde.

La turneul de la Odorheiu Secuiesc, din perioada 18-21 martie, CSM Oradea va juca după cum urmează: cu CNOPJ Timişoara (joi, 18 martie, de la ora 18), cu U Cluj-Napoca (vineri, 19 martie, de la ora 12:40), cu AHC Potaissa Turda (sâmbătă, 20 martie, de la ora 10) şi împotriva gazdelor de la ACS Szejke Odorheiu Secuiesc (duminică, 21 martie).

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele Atricole

Actualitate

Economie

CULTURĂ

Articole Similare