Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

De ieri, 3 martie 2021, elevii din Câmpeni pot efectua orele de educație fizică și în Sala de Sport de peste Râul Arieș

Știri Apuseni

Publicat

în

Primarul Câmpeniului, Dan Cristian Pașca a anunțat că la cererea conducerii Liceului Tehnologic Silvic, Sala de Sport de peste Râul Arieș – strada Izvoarelor a fost redată începând de ieri, 3 martie 2021, pentru desfășurarea orelor de educație fizică a elevilor.

„Conducerea Liceului Tehnologic Silvic Câmpeni a solicitat administrației locale încheierea unui parteneriat pentru desfășurarea orelor de educație fizică și sport în incinta Sălii de Sport nr. 2, aflată în proprietatea orașului Câmpeni.

În acea locație funcționează și Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, așa că am discutat cu cei de la Direcția de Sănătate Alba și am regândit circuitele în așa fel încât sala de sport să fie în continuare funcțională și pentru cei care vin să se vaccineze, dar și pentru elevi.

Vreau să le mulțumesc colegilor consilieri locali care au avut încredere în mine și au votat parteneriatul cu Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni.

Totodată, aș vrea să le transmit colegilor consilieri de la PSD care nu au vrut să voteze acest parteneriat, ca pe viitor să fie mai maleabili și să aibă încredere în mine când le spun că anumite probleme pot fi rezolvate printr-o bună organizare și prin comunicare.

Sportul este important pentru copiii noștri și pentru noi toți mai ales în această perioadă de pandemie.

Trebuie să facem în așa fel încât sănătatea locuitorilor din orașul nostru să fie pe primul loc.

Și am demonstrat că putem găsi soluții bune atunci când ne preocupă binele comunității noastre”, a scris dan Cristian Pașca pe pagina presonală de facebook.

Ultimele Atricole

Actualitate

Economie

CULTURĂ

Articole Similare