Rămâi conectat

Economie

Leoni angajează 100 de oameni pentru fabrica de cablaje din Beiuş

Știri Apuseni

Publicat

în

Producătorul de cabluri pentru in­dustria auto Leoni Wiring Systems Arad, parte a grupului german Leoni, cu vânzări globale de aproximativ 4,85 mld. euro în 2019, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi mon­tarea pieselor la fabrica de cablaje din localitatea Beiuş, judeţul Bihor, po­trivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bihor.

Germanii oferă angajaţilor diferite trai-nin­guri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine.

Compania Leoni Wiring Systems Arad administrează fabricile de cablaje auto din Arad, Beiuş (Bihor), dar şi pe cea din parcul industrial Bumbeşti-Jiu, ju­deţul Gorj, un proiect demarat de germani pe piaţa locală în 2017, când Leoni a preluat spaţiul în care a func­ţio­nat producătorul italian de anvelope Pirelli.

Cu aproximativ 13.000 de an­ga­jaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România, potrivit datelor de site-ul companiei.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele Atricole

Actualitate

Economie

CULTURĂ

Articole Similare